Nume
Functie
Broker
Email
Telefon
Mesaj
Cod antispam

Reload Image
Inainte de a accesa aplicatia apasati pe urmatoarea combinatie de taste: CTRL + SHIFT + DEL (Delete)
Despre noi
Calcul Asigurari┬ádezvolta aplicatii dedicate pentru afaceri,┬áservicii, tintind ├«ntreprinderile mici┬á┼či mijlocii. Activitatea principala este axata pe brokerajul in asigurari. Avem de asemenea┬áexperien┼úa ┼či┬áexpertiza┬áin satisfacerea nevoilor┬ádin cadrul industriilor┬á┼či organiza┼úiilor specifice┬ámai mari.

Suntem┬áo companie┬ácu un portofoliu de peste 100 de clienti,┬á├«n peste 20 de jude┼úe, cu o echipa de 12 angaja┼úi ┼či mai┬ámult de┬á10 de ani de┬áexperien┼ú─â ├«n lucrul cu┬á├«ntreprinderile┬ámici ┼či mijlocii.┬áIn ciuda┬áextinderii la nivel national, ne-am construit┬ásuccesul pe ├«n┼úelegerea┬á┼či satisfacerea nevoilor┬áclien┼úilor┬áde┬ápe pie┼úele┬álor┬áde activitate.┬áAcest lucru┬áasigur─â┬áo gam─â┬áde┬áproduse de inalta calitate┬ási┬áservicii care┬ásunt relevante pentru┬áclien┼úii no┼čtri, utilizand┬átehnologia┬ácea mai potrivit─â ┼či┬áin acelasi timp avand sus┼úinerea┬áde c─âtre┬áexper┼úii din domeniu.

Oferim┬áo perspectiva larg─â de┬ásolu┼úii care s─â fac─â┬ámai u┼čor┬ápentru┬áclien┼úii no┼čtri gestionarea si controlul afacerii.┬áFie c─â aplicatiile┬ánoastre permit┬áo mai bun─â┬ágestionare a┬áfluxului de numerar, a personalului sau a dezvoltarii de┬árelatii avantajoase cu clientii, scopul este acela de a oferi partenerilor nostri un mediu eficient de desfasurare ├«n┬ámediul actual de afaceri. Atunci c├ónd se confrunt─â┬ácu┬áaceste provoc─âri,┬á├«ntreprinderile au nevoie de┬áfurnizori de programe informatice in care sa aiba ├«ncredere┬á┼či┬ácu care┬ása poata┬áconstrui┬árela┼úii┬áreale pe termen lung.

Cum facem noi diferenta? Prin devotamentul nostru complet de a va oferi servicii de cea mai inalta calitate, atat prin aplicatiile oferite cat si prin relatia interumana. Indiferent de locul unde suntem, echipa Calcul Asigurari este ghidata de cinci principii cheie:
♦┬á├«ncredere
♦┬áintegritate
♦┬áinovatie
♦┬ásimplitate┬á
♦ agilitatea┬ánoastra ca aceste atribute┬ása va insufle din succesul nostru.
Noutati
Suport tehnic
Program:
L - V: 09:00 - 18:00
S: 09:00 - 16:00

Mobil: 0757 777 073
Mobil: 0757 777 074
Mobil: 0757 777 075
suport@calculasigurari.ro
Contact vanzari
Mobil: 0757 888 111
office@calculasigurari.ro
´╗┐