Nume
Functie
Broker
Email
Telefon
Mesaj
Cod antispam

Reload Image
Inainte de a accesa aplicatia apasati pe urmatoarea combinatie de taste: CTRL + SHIFT + DEL (Delete)
Despre noi
Calcul Asigurari dezvolta aplicatii dedicate pentru afaceri, servicii, tintind întreprinderile mici şi mijlocii. Activitatea principala este axata pe brokerajul in asigurari. Avem de asemenea experienţa şi expertiza in satisfacerea nevoilor din cadrul industriilor şi organizaţiilor specifice mai mari.

Suntem o companie cu un portofoliu de peste 100 de clienti, în peste 20 de judeţe, cu o echipa de 12 angajaţi şi mai mult de 10 de ani de experienţă în lucrul cu întreprinderile mici şi mijlocii. In ciuda extinderii la nivel national, ne-am construit succesul pe înţelegerea şi satisfacerea nevoilor clienţilor de pe pieţele lor de activitate. Acest lucru asigură o gamă de produse de inalta calitate si servicii care sunt relevante pentru clienţii noştri, utilizand tehnologia cea mai potrivită şi in acelasi timp avand susţinerea de către experţii din domeniu.

Oferim o perspectiva largă de soluţii care să facă mai uşor pentru clienţii noştri gestionarea si controlul afacerii. Fie că aplicatiile noastre permit o mai bună gestionare a fluxului de numerar, a personalului sau a dezvoltarii de relatii avantajoase cu clientii, scopul este acela de a oferi partenerilor nostri un mediu eficient de desfasurare în mediul actual de afaceri. Atunci când se confruntă cu aceste provocări, întreprinderile au nevoie de furnizori de programe informatice in care sa aiba încredere şi cu care sa poata construi relaţii reale pe termen lung.

Cum facem noi diferenta? Prin devotamentul nostru complet de a va oferi servicii de cea mai inalta calitate, atat prin aplicatiile oferite cat si prin relatia interumana. Indiferent de locul unde suntem, echipa Calcul Asigurari este ghidata de cinci principii cheie:
♦ încredere
♦ integritate
♦ inovatie
♦ simplitate 
♦ agilitatea noastra ca aceste atribute sa va insufle din succesul nostru.
Noutati
Suport tehnic
Tel.: 0241 515 053 int. 1
Mobil: 0757 777 073
Mobil: 0757 777 074
Mobil: 0757 777 075
suport@calculasigurari.ro
Contact vanzari
Mobil: 0757 888 111
office@calculasigurari.ro